Restaurant Kitch&

Adres
Rembrandtstraat 2, 2311NW Leiden
Telefoon
071 5137767
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&

Restaurant Kitch& is gelegen op een mooi, sfeervol plekje in het centrum van Leiden. Met uw dinerbon kunt u bij Kitch& genieten van een spannende culinaire avond. Kitch& is een vernieuwend restaurant met een heerlijke keuken. Wij bezorgen u dan ook gegarandeerd een gedenkwaardige avond uit. In ons modern vormgegeven restaurant, inclusief schitterende restaurantbar, kunt u zich een avond heerlijk in de watten laten leggen door onze chef-kok. Kom met uw dinerbon bij Kitch& op verschillende manieren genieten van ons eten en ontdek wat Kitch& precies te bieden heeft. Dat is namelijk hartstikke veel. Wij proberen onze keuken spannend en vernieuwend te houden. Zo maken wij vaak aanpassingen aan onze menukaart en hebben wij geregeld dinerthema-avonden. Woensdag is bijvoorbeeld visdag. Visliefhebbers kunnen zich op woensdag laten verrassen door de lievelingsvisgerechten van de chef-kok. Op woensdag koken wij ook gewoon van het à la carte menu, dus voelt u zich alstublieft nergens toe gedwongen!

Met uw dinercheque kunt u bij ons genieten van ‘Foodbites’, ‘Bites’ en ‘Big Bites’. Zo hebben wij althans onze à la carte menukaart onderverdeeld. Deze gerechten variëren qua grootte van klein tot royaal, zodat u prima kunt mixen en matchen! Culinaire avonturiers kiezen natuurlijk voor het ‘Parade van de Chef’ menu. Onze chef-kok kan hier al zijn creativiteit in kwijt en daar kunt u samen met vrienden, familie, collega's of anderen het gehele jaar door van komen genieten!

Kom langs in Leiden met uw dinercheque en laat u een avond culinair prikkelen. Wij heten u alvast van harte welkom bij Kitch&!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen