Verjaardagscadeau

Het lekkerste verjaardagscadeau van Nederland!

Zoek je een verjaardagscadeau om van te smullen? Uit eten gaan is de manier om jezelf te trakteren op een heerlijke avond, maar het is nóg fijner wanneer iemand anders je trakteert! Geef een Nationale Dinerbon als verjaardagscadeau en je geeft de jarige de kans om een culinair avondje te plannen op de dag naar keuze in het restaurant naar keuze. De Nationale Dinerbon is een plastic betaalpas waar je als gever het bedrag op laat plaatsen dat de jarige kan besteden in een van de aangesloten restaurants. De Nationale Dinerbon bestel je snel en eenvoudig online op de website. Laat het verjaardagscadeau mooi inpakken of bestel een flesje wijn er bij! Zo maak je het tot een feestelijk verjaardagscadeau waarvan ook nog eens gesmuld kan worden. 

Nationale Dinerbon bestellen 

Ook zo'n lekker verjaardagscadeau gekregen?

Gefeliciteerd! Met de Nationale Dinerbon als verjaardagscadeau kan je namelijk ontzettend lekker uit eten gaan bij een van de aangesloten restaurants. Op de restaurantpagina kan je je postcode of plaatsnaam invullen en zo kan je zien welke aangesloten restaurants er bij jou in de buurt zitten. Zo kan je je verjaardagscadeau gebruiken te dineren bij een restaurant in je omgeving, maar uiteraard kan je het ook zien als een uitnodiging om eens te gaan genieten in een andere stad! Hip en happening happen in urben Rotterdam, knus en gezellig smullen in Utrecht of bourgondisch genieten in Brabant.. trek er eens lekker op uit! Wil je weten welk bedrag en vervaldatum er op je verjaardagscadeau staat? Vul dan het 19-cijferige kaartnummer in in de saldochecker. Is dit bedrag niet genoeg om de rekening in zijn geheel te betalen? Je kan uiteraard gewoon bijbetalen. Maar heb je juist te nog een bedrag over? Dan kan je deze ook gewoon bewaren tot een volgend etentje. Wacht niet langer en ga snel genieten van dit heerlijke verjaardagscadeau! 

Restaurantpagina

Vergeet je altijd op tijd een verjaardagscadeau te kopen?

De Nationale Dinerbon heeft een verjaardagsservice waarmee je van dit probleem kan worden verlost. Herkenbaar en nu nieuwschierig? Volg de stappen en vergeet nooit meer een verjaardag.

Lees meer over de verjaardagsservice

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen