Verjaardagscadeau

Het lekkerste verjaardagscadeau van Nederland!

Zoekt u een verjaardagscadeau om van te smullen? Uit eten gaan is de manier om uzelf te trakteren op een heerlijke avond, maar het is nóg fijner wanneer iemand anders u trakteert! Geef een Nationale Dinerbon als verjaardagscadeau en u geeft de jarige de kans om een culinair avondje te plannen op de dag naar keuze in het restaurant naar keuze. De Nationale Dinerbon is een plastic betaalpas waar u als gever het bedrag op laat plaatsen dat de jarige kan besteden in een van de aangesloten restaurants. De Nationale Dinerbon bestelt u snel en eenvoudig online op de website. Laat het verjaardagscadeau mooi inpakken of bestel een flesje wijn er bij! Zo maakt u het tot een feestelijk verjaardagscadeau waarvan ook nog eens gesmuld kan worden. 

Nationale Dinerbon bestellen 

Ook zo'n lekker verjaardagscadeau gekregen?

Gefeliciteerd! Met de Nationale Dinerbon als verjaardagscadeau kunt u namelijk ontzettend lekker uit eten gaan bij een van de aangesloten restaurants. Op de restaurantpagina kunt u uw postcode of plaatsnaam invullen en zo kunt u zien welke aangesloten restaurants er bij u in de buurt zitten. Zo kunt u uw verjaardagscadeau gebruiken om te dineren bij een restaurant in uw omgeving, maar uiteraard kunt u het ook zien als een uitnodiging om eens te gaan genieten in een andere stad! Hip en happening happen in urben Rotterdam, knus en gezellig smullen in Utrecht of bourgondisch genieten in Brabant.. trek er eens lekker op uit! Wilt u weten welk bedrag en vervaldatum er op uw verjaardagscadeau staat? Vul dan het 19-cijferige kaartnummer in in de saldochecker. Is dit bedrag niet genoeg om de rekening in zijn geheel te betalen? U kunt uiteraard gewoon bijbetalen. Maar heeft u juist nog een bedrag over? Dan kunt u deze ook gewoon bewaren tot een volgend etentje. Wacht niet langer en ga snel genieten van dit heerlijke verjaardagscadeau! 

Restaurantpagina

Vergeet u altijd op tijd een verjaardagscadeau te kopen?

De Nationale Dinerbon heeft een verjaardagsservice waarmee u van dit probleem kan worden verlost. Herkenbaar en nu nieuwschierig? Volg de stappen en vergeet nooit meer een verjaardag.

Lees meer over de verjaardagsservice

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen