Over ons

Nationale Dinerbon: dé restaurant cadeaukaart

Nationale Dinerbon is de lekkerste dinerbon van Nederland. De dinerbon komt in de vorm van een plastic betaalpasje waar een waarde op wordt gezet door de gever. De gene die de Nationale Dinerbon cadeau krijgt kan met dit pasje betalen in de aangesloten restaurants. Zo geeft u een etentje cadeau, maar heeft de ontvanger keuze uit meerdere restaurants en momenten om te genieten van dit etentje!

Liefde gaat door de maag!

De Nationale Dinerbon is een geliefd cadeau. Op uw wenken bediend worden, voor u laten koken en genieten van een lekker drankje.. wie houdt er nu niet van om zo nu en dan uit eten te gaan? De Nationale Dinerbon is op deze manier een cadeau dat aan een breed publiek besteed is. Voor jong en oud, man en vrouw. Zeker weten dat u iemand positief verrast? Bestel dan nu eenvoudig en snel online een Nationale Dinerbon!

Let op! U kunt de Nationale Dinerbon ook bestellen bij de volgende verkooppunten: Cadeaubon.nl, Cadeaubonnen.nl en Cadeaukaartbestellen.nl.

 

Het team van Nationale Dinerbon

Snelle en persoonlijke service

In ons bedrijf doen wij er dagelijks met onze collega’s alles aan om van de Nationale Dinerbon het lekkerste cadeau van Nederland te maken. Hoe doen we dat? We zorgen voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke website en houden deze up-to-date. Zo houden we bijvoorbeeld het aanbod van aangesloten restaurants goed bij. Heb je een vraag over de Nationale Dinerbon? Wanneer je vraag niet beantwoord wordt op de pagina van de veelgestelde vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. De Klantenservice zet zich in om iedereen te helpen met zijn/haar vraag.

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen