Verjaardagsservice

Oh nee, weer een verjaardag vergeten!

Bent u zo'n persoon die echt heel vaak verjaardagen vergeet? Het is een veel voorkomend probleem, maar helaas in veel gevallen ook hardnekkig. De Nationale Dinerbon heeft een verjaardagsservice waarmee u altijd een attent cadeautje verstuurd, zelfs als u de verjaardag vergeten bent!

Hoe gaat de verjaardagsservice in zijn werk?

Stap 1

Bedenk wie u het komende jaar allemaal een Nationale Dinerbon voor hun verjaardag wilt geven en verzamel de data van hun verjaardagen.

Stap 2

Ga naar de bestelpagina van de Nationale Dinerbon en kies welke waarde u cadeau wilt geven aan deze persoon. Kies er voor of u het cadeau wilt laten inpakken of er misschien zelfs een lekker flesje wijn bij cadeau wil doen.

Stap 3

Na het invullen van uw eigen adres klikt u op 'Ik wil de cadeaukaarten op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres'. Daar vult u het adres van de toekomstige jarige in.

Stap 4 

In het winkelmandje rechts in uw scherm ziet u in het groen de geplande leverdatum staan. Daaronder vindt u de optie om deze te wijzigen. Kies voor de datum van de verjaardag van degene waarvoor u het cadeau wilt inplannen en rond het bestelproces af.

 

Verjaardagscadeau inplannen 

 

Zo makkelijk was het! Één dag de belangrijke verjaardagscadeaus inplannen en u hoeft nooit meer een verjaardag te onthouden!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen