Afscheidscadeau

Een Nationale Dinerbon als afscheidscadeau

Wanneer u een afscheidscadeau geeft aan iemand, doet u dit meestal om te laten zien dat u het jammer vindt dat diegene weggaat. Een persoonlijk bericht op een kaart is dan erg belangrijk. Daarnaast kan het erg lastig zijn om het juiste cadeau uit te kiezen. Met de Nationale Dinerbon kunt u nooit de plank mis slaan. De Nationale Dinerbon komt altijd van pas wanneer de ontvanger zich eens culinair wil laten verwennen. U kunt nu snel en eenvoudig uw afscheidscadeau bestellen via de website. De Nationale dinerbon komt altijd in een luxe giftbox, maar u kunt het geheel ook mooi laten inpakken en er voor kiezen om ook een flesje wijn bij het afscheidscadeau te bestellen. Zo geeft u een afscheidcadeau om niet snel te vergeten!

Nationale Dinerbon bestellen 

De Nationale Dinerbon als zakelijk afscheidscadeau

Wanneer u een mooi afscheidscadeau zoekt voor een zakelijke relatie of een vertrekkend personeelslid leent de Nationale Dinerbon zich daar ook uitstekend voor. De Nationale Dinerbon is gemakkelijk op factuur te bestellen. Daarnaast kan de Nationale Dinerbon gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo of bedrijfsfoto. Voor meer opties voor uw bedrijf, neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar: 033 - 202 2271

Een Nationale Dinerbon als afscheidscadeau gekregen?

Ga dan lekker uit eten bij een van de leukste aangesloten restaurants door heel Nederland. Op de restaurantpagina kunt u vinden welke aangesloten restaurants er bij u in de buurt zitten. U hoeft alleen maar uw postcode of plaatsnaam in te vullen! Wilt u weten welk bedrag er op je afscheidscadeau staat om te besteden bij een van de acceptanten? Dat kunt u snel zien op de pagina van de saldochecker.

Restaurantpagina   Saldochecker

 Geef ook een dinerbon als..

Kerstcadeau

Sinterklaas cadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen