Sinterklaas cadeau

Een dinerbon als Sinterklaas cadeau..

"Sinterklaas kapoentje gooi een etentje in mijn schoentje!"

Nee, dat klinkt niet. Toch is een dinerbon wel een erg mooi sinterklaas cadeau! Met de NationaleDinerbon kan het door u uitgekozen 'zoete kind' zelf kiezen uit bijvoorbeeld een gezellige avond met vrienden in een eetcafé in de buurt of een romantisch etentje in een sterrenrestaurant. De lekkerste en leukste restaurants van Nederland zijn bij de Nationale Dinerbon aangesloten, dus dat beloofd sowieso! Met zo'n cadeau kunt u als Sinterklaas niet meer stuk. 

Een dinerbon als Sinterklaas cadeau geven

Wanneer u een dinerbon als Sinterklaas cadeau wilt geven, bestel daar dan vooral een flesje wijn bij! Met een topwijntje er bij is het geven van de Nationale Dinerbon als Sinterklaascadeau net even iets leuker en geeft u wie zoet is echt lekkers. De Nationale Dinerbon wordt altijd al verstuurd in een luxe cadeaubox, maar u krijgt ook de mogelijkheid om deze in te laten pakken zodat de dinerbon een nog feestelijker Sinterklaas cadeau wordt! 

Nationale Dinerbon bestellen 

Een Nationale Dinerbon als Sinterklaas cadeau gekregen? 

Schuif de pepernoten aan de kant en houdt een gaatje over om met dit makelijke Sinterklaas cadeau uit eten te gaan! De Nationale Dinerbon is namelijk te besteden bij de lekkerste en leukste restaurants door heel Nederland. Ga snel naar de restaurantpagina en ontdek bij welke restaurants u dit Sinterklaascadeau kan gaan besteden. Om te kijken welk bedrag er op de Nationale Dinerbon staat, voert u uw 19-cijferige kaartnummer in op de saldochecker. En dan, vooral niet te lang wachten en snel gaan genieten van uw Sinterklaas cadeau!

Restaurantpagina   Saldochecker

 

Geef ook een dinerbon als..

Kerstcadeau

Verjaardagscadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Valentijnscadeau

Afscheidscadeau

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen