Kerstcadeau

Kerstcadeau

Zoekt u een Kerstcadeau waarmee u iemand een heerlijke culinaire beleving kunt bieden? Met de Nationale Dinerbon kan de ontvanger gaan eten bij dat sterrenrestaurant in de stad, een gezellig eetcafétje om de hoek, een authentiek restaurant in een schattig klein dorpje. Met vele aangesloten restaurants door heel Nederland, die de Nationale Dinerbon accepteren, biedt de Nationale Dinerbon voor iedereen wat wils!

Nationale Dinerbon bestellen

Een dinerbon als Kerstcadeau

Het mooie aan de dinerbon als Kerstcadeau is dat deze komt in de vorm van een plastic betaalpas. Deze heeft een handig pinpas formaat, maar is ook gemakkelijk in gebruik. Als gever kunt u een bedrag tussen de €5,- en €150,- kiezen, wat de waarde zal worden van de cadeaukaart. De ontvanger mag zo ook weer bepalen of dit bedrag in zijn geheel wordt besteed of dat het in delen zal worden uitgegeven. Wanneer niet alles wordt besteed, blijft namelijk de restwaarde gewoon op de dinerbon staan.

Wilt u het geven van dit Kerstcadeau helemaal feestelijk maken? U kunt een lekkere fles wijn bij laten voegen, een persoonlijk bericht bijvoegen en/of de kaart laten inpakken in cadeaupapier. Bestel nu uw dinerbon als kerstcadeau en ontvang deze gratis in een luxe giftbox!

Zakelijk Kerstcadeau geven

De Dinerbon van Nationale Dinerbon is ook een perfect zakelijk Kerstcadeau. Het is mogelijk om de Dinerbon te personaliseren met uw bedrijfslogo of een bedrijfsfoto. Wanneer u meer vragen heeft over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 033 - 202 2271.

Voor andere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Restaurantpagina

Geef ook een dinerbon als..

 

Verjaardagscadeau

Sinterklaas cadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Valentijnscadeau

Afscheidscadeau

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen