Hofman cafe

Adres
Janskerkhof 17a, 3512 BM Utrecht
Telefoon
030 - 2302 470
Nationale Dinerbon Utrecht Hofman cafe
Nationale Dinerbon Utrecht Hofman cafe
Nationale Dinerbon Utrecht Hofman cafe

In hartje Utrecht, achter de grote kerk op het Janskerkhof, ligt ons gezellige Hofman Café. Wij nodigen u met uw dinerbon uit bij ons te komen genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Ons restaurant heeft een gemoedelijke en gezellige sfeer en wanneer het weer dit toelaat is het ook op ons terras heerlijk toeven. Het gastvriendelijke personeel en onze verrassende keuken zullen u een avond brengen om niet snel te vergeten. Daar komt nog bij dat er ’s avonds vaak vernieuwende live muziek te horen is.

Onze gevarieerde menukaart wordt klaargemaakt door onze professionele koks. Zowel voor lunch als diner valt er voor de visliefhebber, vleesliefhebber en de vegetariër genoeg te kiezen. Op ons lunchmenu staan onder andere heerlijke broodjes, salades, plateau's en tosti’s. Al het brood dat wij gebruiken is die dag vers gebakken. Voor een verrukkelijk én voordelig diner moet u ook bij Hofman zijn; wij hebben een uitgebreide kaart en bieden leuke proeverijen met al onze specialiteiten. Tijdens comedy-avonden bieden wij een voordeelmenu aan; dit betekent een hoofdgerecht voor slechts 10 euro! Ook is er bij ons vanaf 8 personen een speciaal groepsmenu te bestellen.

Onze drankenkaart kan ook zeker niet onvermeld blijven. Wij bieden meer dan 60 verschillende bieren en een gebalanceerde wijnkaart. Wij adviseren ook onze high beer; dan krijgt u drie verschillende bieren van de tap met gevarieerde hapjes. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk bakje biologische koffie.

Naast onze muziekavonden op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij ook een uitgebreid cultureel aanbod in de vorm van thema-avonden. Zo is er regelmatig een filosofisch café, jazz, comedy en literatuur en nog veel meer.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen