De Drie Gekroonde Laarsjes

Adres
Rijksstraatweg 106, 3632 AG Loenen aan de Vecht
Telefoon
0294 - 232757
Nationale Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Nationale Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Nationale Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Nationale Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes

 

Wees welkom met uw Dinerbon in Eterij de Drie Gekroonde Laarsjes in het oude dorp van Loenen aan de Vecht. Al ruim 20 jaar is dit informele restaurant een ‘persoonlijk’ begrip in de Vechtstreek. U bent hier van woensdag tot en met zondag voor een leuk, vers, gezellig en betaalbaar diner. Proef ’t in Loenen aan de Vecht met uw Dinercheque!

Bij De Drie Gekroonde Laarsjes kun u heerlijk lunchen en dineren in een intiem of een groter gezelschap. In de gezellige bar kunt u gezellig een aperitief of digestief drinken en met mooi weer wordt het ruime terras achter ons 17e eeuwse pand geopend.

Onze uitgebreide á la carte kaart bevat heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook onze pasta’s worden zeer gewaardeerd. U heeft bij ons tevens de keuze uit een 4- of 5-gangen verrassingsmenu, waarin wij u gerechten serveren die niet op onze kaart voorkomen. Ons deskundige keuken houdt met uw dieetwensen - in overleg - graag rekening en voor de kleine eter kunnen wij een aantal gerechten verkleinen.

Onze keuken heeft Hollandse, Franse en Italiaanse invloeden en speelt bovendien in op de seizoenen met Wild, Asperges en Mosselen. Wij werken uitsluitend met verse producten, waar mogelijk biologisch en diervriendelijk. Wij hebben minimaal 12 open wijnen, welke per seizoen weer variëren. Onze wijnen per fles zijn betaalbaar en voor iedereen toegankelijk.

Eeterij De Drie Gekroonde Laarsjes verwelkomt u graag met uw dinercheque voor een heerlijk hapje en drankje! Proef 't in Loenen aan de vecht! Uw Diner Cadeau dinerbon accepteren wij graag!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen