De Zon Hotel en Restaurant

Adres
Voorbrug 1, 7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Nationale Dinerbon Ommen De Zon Hotel en Restaurant
Nationale Dinerbon Ommen De Zon Hotel en Restaurant

Hotel en Restaurant De Zon in Ommen is de perfecte plek voor echte fijnproevers en levensgenieters. Bovendien kunt u er ook met uw Dinerbon terecht! Aangezien chef-kok Gerhard Müller ooit de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster was, zult u bij De Zon gegarandeerd een culinaire avond beleven. U vindt dit fijne restaurant pal aan de oever van de zuidelijke oever van de Overijsselse Vecht. Als het mooi weer is, kunt u ook eten op het terras aan het water. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Houdt u van uitbreid tafelen? Ga dan voor het ‘’Zonmenu’’ van drie gangen, waarbij u bij iedere gang kunt kiezen uit twee gerechten. Het is ook leuk om u volledig te laten verassen door middel van het ‘’Menu Du Chef’’ van drie, vier of vijf gangen. Dit is nog eens een feestelijke manier om uw Dinerbon uit te geven! Restaurant De Zon is dol op producten uit de Vechtdal en werkt graag samen met lokale leveranciers. U proeft ook het seizoen in de bijzondere gerechten op de menukaart van De Zon. Zo kunt u bijvoorbeeld een halve Canadese kreeft met salieboter, variëteiten van bloemkool, ravioli van ‘Heileuver Rooie’ kaas, vinaigrette van hazelnoot en rode wijnazijn en geschaafde herfsttruffel bestellen. Dat is een hele mond vol!

Wilt u de Dinercheque liever besteden aan een uitgebreide lunch? Ook dan bent u bij De Zon aan het juiste adres. Op de lunchkaart staan heerlijke vis- en vleesspecialiteiten, salades, hamburgers en nog veel meer. Daarna kunt u weer de hele dag genieten van de prachtige omgeving. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen