Hooge Esch

Adres
Alsteedseweg 38, 7481 RW Buurse
Telefoon
053-5696429
Nationale Dinerbon Buurse Hooge Esch

Als u de Dinerbon graag wilt besteden aan een gezellig diner met het hele gezin, is restaurant Hooge Esch wellicht een leuke optie. Dit is een authentieke pannenkoekenboerderij waar u kunt genieten van echte oer-Hollandse pannenkoeken. Voor uw kinderen is een pannenkoek natuurlijk sowieso al een feestje, maar er is nog zo veel meer… Ze kunnen zich eindeloos vermaken op de trampoline, het springkussen of op één van de andere buiten- of binnenspeeltoestellen. Ondertussen kunt u nog een lekker kopje koffie drinken! Hooge Esch is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 11:00 en 19:30. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Bij Hooge Esch proeft u echt weer hoe een traditionele pannenkoek hoort te smaken. Het beslag en alle belegsoorten bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en de koks bakken de pannenkoeken op ambachtelijke wijze. Dat wil zeggen dat uw favoriete topping altijd wordt meegebakken in de koekenpan. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de ‘’Pannenkoek Rutbeek’’ met kaas en ui, de ‘’Pannenkoek Honesch’’ met spek en metworst of de ‘’Pannenkoek Rietmolen’’ met spek, kaas, champignons en paprika. Heeft u meer zin in een zoete pannenkoek? Ga dan voor walnotenijs en caramelsaus of appel en rozijn. Hoe dan ook, bij Hooge Esch geniet u in ruil voor uw Dinercheque van een waar smulfestijn!

Hooge Esch is omgeven van mooie natuurlandschappen en fiets- en wandelroutes. Een tocht naar Buurse is dus zeker de moeite waard. Na een sportief dagje uit zal zo’n ambachtelijke pannenkoek extra lekker smaken! Het team van Hooge Esch hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen