Restaurant Sumangali

Adres
Gedempte Nieuwesloot 119, 1811 KR Alkmaar
Telefoon
072-5117546
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali
Nationale Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali

Bent u een liefhebber van de Indiase keuken? Of wilt u misschien eens op een culinaire ontdekkingstocht door de Sri Lankaanse keuken? Dan moet u met uw Dinerbon bij Restaurant Sumangali zijn. Dit sfeervolle restaurant bestaat sinds 1996 en was één van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurant in Alkmaar. Vanaf het begin staat Restaurant Sumangali bekend om de hoge kwaliteit, volle smaken en authentieke recepten. Ook u bent van harte welkom om hier te komen eten met uw Dinercheque!

Bij Restaurant Sumangali wordt iedereen hartelijk ontvangen met een portie Papadam. Het is een zeer geschikte plek voor een etentje met uw partner of gezin, maar het is ook een leuke locatie voor een verjaardagsfeest of bedrijfsuitje. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Bestel één of meerdere traditionele Indiase gerechten, zoals een Tandoori met kippenbout of lamsvlees. Een tandoori is een klei-oven waarin het vlees of vis wordt gegrild en waardoor uw gerecht die typische Indiase smaak krijgt. Het is ook leuk om één van de bijzondere Sri Lankaanse specialiteiten te bestellen met uw Dinercheque. Idiappam is een heerlijke specialiteit, gemaakt van verschillende rijstbloem. Het lijkt van vorm op een fijne noedels, maar smaakt veel exotischer. Idiappam biriyani wordt verrijkt met groenten, noten en diverse kruiden.

Een lekker Indiaas of Sri Lankaans drankje maakt uw ervaring compleet. Zo kunt u onder andere een exotisch biertje of kruidige chai thee bestellen. Heerlijk is ook een echte Indiase lassie met yoghurt en mango. Laat u verassen door de bijzondere smaken, geuren en texturen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen