L Anatra

Adres
Haagdijk 9, 4811 TN Breda
Telefoon
076 - 5223247
Nationale Dinerbon Breda L Anatra
Nationale Dinerbon Breda L Anatra
Nationale Dinerbon Breda L Anatra

Restaurant L’Anatra is te vinden op de Haagdijk in het gezellige Breda. Met uw Dinercheque kunt u hier terecht voor een smakelijk Turks diner in een ongedwongen sfeer. Het restaurant staat bekend om de warme Turkse gastvrijheid en authentieke gerechten. Het personeel is enthousiast en zeer gemotiveerd om u helemaal in de watten te leggen. L’Anatra is geopend vanaf 16:00 op dinsdag tot en met zondag. Stap dus binnenkort gezellig binnen en neem uw Dinercheque mee.

Als u een bezoek brengt aan L’Anatra, krijgt u de kans om kennis te maken met de bijzondere Turkse smaken. Als u hier één keer bent geweest, zult u graag weer terug komen! Neem ook gerust uw Dinercheque mee. Bij L’Anatra proeft u de liefde voor het koken. Op de menukaart staan verscheidene Börek, gevulde deeggerechten, en Dolma, gevulde bladeren of groenten. Proef de heerlijke combinatie van groenten, rijst, gehakt en kruiden. Gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, een specialiteit van L'Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees aangezet tot een heerlijk gerecht. Voor slechts €32.50 kunt u al de ‘’Wandeling door de Turkse keuken’’ bestellen. Dan krijgt u maar liefst acht verschillende gangen als verassingsmenu! Dit is een leuke manier om met behulp van uw Dinercheque allerlei verschillende dingen te proeven.

Bij restaurant L’Anatra kunt u ook bijzondere Turkse wijnen bestellen. Dit kan per glas of per fles. Sluit uw diner met uw Dinercheque af met een verleidelijke zoete baklava. L’Anatra hoopt u binnenkort te mogen ontvangen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen