Restaurant Veldzicht

Adres
Schoolweg 4, 9911PA Oosterwijtwerd
Telefoon
0596 855955
Nationale Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Nationale Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Nationale Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht

Lijkt het u een leuk idee om met uw dinerbon te gaan lunchen of dineren in een landelijk gelegen restaurant in het mooie Oosterwijtwerd? Dan kunnen wij u heuglijk nieuws brengen. Met uw dinercheque kunt u sinds kort namelijk ook terecht bij Restaurant Veldzicht. Restaurant Veldzicht bevindt zich aan de Schoolstraat 4 in een mooi vrijstaand pand. Het pand is gelegen aan het water, waardoor u een mooi uitzicht heeft. Ook kunt u bij het restaurant kano’s huren waarmee u met mooi weer de omgeving kunt gaan verkennen. Na een mooie tocht kunt u in het restaurant weer even heerlijk bijkomen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met maandag, en op deze dagen bent u dus van harte welkom met uw dinerbon.

Op het menu van Restaurant Veldzicht staan vele verschillende gerechten die allemaal worden bereid van verse en ambachtelijke ingrediënten. Een van de gerechten die u met uw dinerbon kunt bestellen in het restaurant is een lekker mals stuk rundvlees van de Limousin koeien, dat wordt geserveerd met een jus van rode wijn. Andere gerechten waar u voor kunt kiezen zijn het geitenlamsvlees met eigen jus, de vis van de dag met begeleidende saus en de bonenschotel met pompoen en paddenstoelen.

Kom zelf proeven van de gezellige sfeer en het lekkere eten bij Restaurant Veldzicht. U bent van het hele jaar door welkom en het team van het restaurant hoopt u snel te mogen verwelkomen. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te brengen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen aan het eind van een geslaagde avond!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen