Restaurant t Hof van Gelre

Adres
Nieuweweg 38, 7241 EW Lochem
Telefoon
0573 - 25 33 51
Nationale Dinerbon Lochem Restaurant t Hof van Gelre
Nationale Dinerbon Lochem Restaurant t Hof van Gelre

U kunt nu ook met uw dinerbon terecht in het mooie restaurant ’t Hof van Gelre! Het restaurant maakt deel uit van een hotel dat zich midden in de Achterhoek bevindt. Dit betekent dat een bezoek aan Restaurant ’t Hof van Gelre perfect te combineren is met een dagje uit in de prachtige omliggende natuur. Na een flinke fietstocht of wandeling is Restaurant ‘t Hof van Gelre de perfecte plek om weer even helemaal tot rust te komen. De zaak is stijlvol ingericht met veel wit en beigetinten.

U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om hartelijk ontvangen te worden bij Restaurant ’t Hof van Gelre. Neem ook gerust uw dinercheque mee! In de keuken treft u chef Wim Holmer aan. Hij zal u iedere avond weer verassen met heerlijke en culinaire gerechten. Op de menukaart van Restaurant ’t Hof van Gelre zult u geen standaardgerechten vinden. Alle gerechten zijn gemaakt met een moderne twist en de keukenbrigade is ook niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Ze werken ook graag met verse producten uit de streek, waardoor u steeds weer een beetje Achterhoek proeft in ruil voor uw dinerbon. Ook wordt de menukaart regelmatig aangepast aan het aanbod van seizoensproducten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gastronomische restaurant in de Achterhoek? Dan bent u van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een avond uitgebreid tafelen bij restaurant ’t Hof van Gelre! Bel gerust even van tevoren om een reservering te plaatsen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen