Eetcafe Twins

Adres
Nieuwe Plein 26, 6811 KR Arnhem
Telefoon
026 - 3515247
Nationale Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins
Nationale Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins
Nationale Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins

Bij Twins kunt u uw Diner uitstekend besteden! U vindt het gezellige Eetcafé & Restaurant aan het Nieuwe Plein 26 in Arnhem. Door de ligging midden in het centrum is het de ideale uitvalsbasis voor een leuk dagje uit. In het Gelderse Arnhem is immers een hoop te doen! Bij Twist kunt u na een druk dagje gezellig tafelen en lekker eten in gemoedelijke sfeer. Afrekenen gaat gemakkelijk met uw Dinercheque!

De keuken van Twins is internationaal gericht en onze kaart is dan ook zeer gevarieerd. Onze deskundige chef-kok maakt graag gebruik van vele heerlijke kruiden en dagverse producten van de beste kwaliteit. U kunt kiezen voor onze uitgebreide drie of gangen menu dat u zelf kunt samenstellen voor een vast bedrag. Uiteraard kunt u de gerechten ook los bestellen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide tapaskaart met heerlijke vis-, vlees- en vegetarische hapjes. Van dit alles kunt u met uw dinercheque genieten. Elke zondag eten kinderen t/m 12 jaar gratis mee in ons restaurant (1 kind per ouder).

Dagelijks kunt u bij Twins terecht vanaf 17.00 uur. Bij dagelijks hebben wij wel een leuke actie zoals op maandag en dinsdag onbeperkt tapas voor slechts €17,00 per persoon en op woensdag krijgen de dames bij ons op ladies night een gratis cocktail.

Bij Twins kunt u Arnhem op unieke wijze ervaren. In ongedwongen sfeer bent u hier altijd welkom voor een heerlijk hapje en drankje die u uiteraard met uw dinerbon kunt afrekenen. Zien wij u snel verschijnen? Uw dinercheque accepteert Twins heel graag!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen