Privacy & cookies

Privacy & cookies

 

Beste bezoeker van Nationale Dinerbon. Bedankt voor je begrijpelijke bezoek aan deze pagina. Wij vinden het logisch dat onze klanten zich voor hun aankoop willen informeren over hoe wij met zijn of haar persoonsgegevens omgaan. Het kan ook zijn dat je op een andere manier met ons in contact bent gekomen via bijvoorbeeld onze klantenservice en nieuwsgierig bent naar onze omgang met jouw persoonlijke informatie.

Als je bij ons een dinerbon koopt hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig om je van dienst te kunnen zijn. Dit zijn je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer. Dit is de minimale informatie die wij nodig hebben om je bestelling goed te verwerken. Wij maken gebruik van een webbouwer en hostingprovider. Feitelijk hebben ook zij toegang tot jouw gegevens. Vandaar dat wij hoge eisen stellen aan hun beveiliging.Je adres delen wij ook met onze partner PostNL. Onze partners hebben wij nodig om jouw als klant te bedienen. Over de persoonsgegevens die wij met hen delen maken wij afspraken. Omdat wij werken met cadeaukaarten die met een bepaald saldo worden opgewaardeerd vinden wij het voor beide partijen prettig als wij u snel kunnen bereiken in geval van vragen. Vandaar dat wij om een telefoonnummer vragen.

Kern van ons privacybeleid is: wij gebruiken jouw persoonsgegevens enkel om de overeenkomst (tot aanschaf en levering van een of meerdere Nationale Dinerbonnen) zo goed mogelijk uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij enkel noodzakelijke informatie.

Het kan ook zo zijn dat je ons bankgegevens hebt gestuurd om een bedrag retour te storten. Deze gegevens gebruiken wij enkel om de betaling te voltooien. 

De persoonsgegevens die wij verwerken blijven standaard voor zeven jaar op onze digitale systemen staan. Dit komt omdat wij wettelijk verplicht zijn deze bewaartermijn te hanteren voor onze debiteuren-crediteuren administratie. De activatie van nieuwe cadeaukaarten en (terug)betalingen aan kaarthouders/klanten maken deel uit van deze administratie.

Veiligheid
Deze informatie beveiligen wij zowel digitaal als fysiek. Je bestelling en contact met ons verloopt via een beveiligde verbinding. In samenwerking met onze hostingprovider en webbeheerder is het monitoren van de veiligheid van onze websites en jouw gegevens een dagelijks onderdeel van de werkzaamheden. In geval van een datalek zullen wij alle daarvoor geëigende procedures volgen.

Deze hebben wij vastgelegd in een intern veiligheidsprotocol.

Cookies
Op onze website gebruiken wij functionele en analytische cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die op jouw harde schijf worden opgeslagen en die informatie bevatten over jouw surfgedrag. Zonder deze cookies zou de website niet optimaal functioneren. Zo kunnen wij zien welke browser je gebruikt en de website optimaal weergeven. Ook voor het bijhouden van de producten in het winkelmandje plaatsen wij een functionele cookie. Verder gebruiken wij analytische cookies die het verkeer op onze website registreren. Hierdoor zijn wij ook of je een terugkerende bezoeker bent. Op deze manier kunnen wij de website en onze service verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics. Jouw IP-adres wordt geanonimiseerd. 


Recht op vergetelheid
Je kunt altijd verzoeken om verwijdering of aanpassing van je gegevens. Hier zullen wij in alle gevallen gehoor aan geven, tenzij een wettelijke regeling zich hier tegen verzet.

Mocht je specifieke vragen hebben over onze privacyregeling neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de privacyfunctionaris.


Autoriteit Persoonsgegevens 


Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit pagina 3 van 4 Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Contactformulier

Nationale Dinerbon BV
Eikenlaan 35
3925 VG Scherpenzeel
info@nationaledinerbon.nl
033 - 202 2271

 

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen