Florizz

Adres
Veerplein 1-7, 3331 LD Zwijndrecht
Telefoon
078-6200255
Nationale Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Nationale Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Nationale Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Nationale Dinerbon Zwijndrecht Florizz

Heeft u nog een Dinercheque en wilt u dineren in de buurt van Zwijndrecht of Dordrecht? Reserveer dan een tafel bij Restaurant Florizz. Dit restaurant is dagelijks geopend vanaf 16:00, behalve op maandag. Mocht u zich afvragen waarom dit restaurant Florizz heet, dan wordt dat meteen duidelijk zodra u er binnenloopt. Het restaurant ademt een ridderlijke sfeer door de authentieke houtkleuren en ouderwetse kroonluchters. Ze omschrijven zichzelf dan ook als ‘’een ridderlijk eetcafé’’. U wordt dan ook hoffelijk behandeld door het vriendelijke personeel tijdens uw feestelijke avondje uit.

In Restaurant Floris begint de maaltijd bij het bestellen van een goede fles wijn. De uitgebreide wijnkaart biedt voor ieder wat wils uit allerlei verschillende regio’s. Fris & fruitig, Kruidig & Aromatisch, Krachtig en Hout gelagerd. Er is van alles in elke prijsklasse. En u kunt natuurlijk ook betalen met uw Dinercheque. Vervolgens kunt u kiezen voor een smaakvol voorgerecht, zoals gebakken gamba’s of een canneloni met pulled pork. De hoofdgerechten draaien voornamelijk om een lekker stukje vlees. Alles wordt dan ook vers bereid met de mooiste en puurste ingrediënten. Bij Restaurant Floris kunt u een ware smaakervaring verwachten in ruil voor uw Dinercheque!

Uw kinderen kunnen ook aanschuiven bij dit Restaurant Floris. Op het kindermenu staan een aantal snacks, een visje en spareribs. Frietjes en appelmoes zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kinderen krijgen zelfs hun eigen ridderlijke schatkistje… Met uw Dinercheque bent u van harte welkom bij dit gezellige restaurant. Reserveer nu!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen