The Old Pal

Adres
Oostwaarts 4, 2711 BB Zoetermeer
Telefoon
079 3425855
Nationale Dinerbon Zoetermeer The Old Pal
Nationale Dinerbon Zoetermeer The Old Pal
Nationale Dinerbon Zoetermeer The Old Pal

Altijd al eens in een bijzonder restaurant willen lunchen of dineren? Dan kunt u dat nu doen met uw dinercheque bij restaurant The Old Pal! Dit restaurant staat in het mooie Zoetermeer aan de Oostwaarts. U komt hier terecht in een knus restaurant waar u veel plezier zult beleven. Een geweldige plek om samen te komen met vrienden en familie! U zult zien dat er in het restaurant voornamelijk gewerkt is met hout en steen om zo de oude sferen naar boven te halen. De combinatie van verschillende inrichtingen in het interieur zorgt voor de bijzondere sfeer. Natuurlijk helpt het unieke team van The Old Pal zeker mee om een gezellige en bijzondere sfeer te creëren. U zult dus alleen maar kunnen ontspannen en genieten!

De keuken maakt heel veel soorten lunch- en dinergerechten voor uw dinerbon. Soepen, uitsmijters, omeletten, Italiaanse bol of Rustico bruin, wraps, diverse lunchgerechten, warme lunchgerechten, croques, sandwiches en nog veel meer gerechten kunt u krijgen voor een geweldige lunch! Ook voor het diner zijn er genoeg verschillende gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. Wilt u dus een heerlijke soep of een saté gerecht? Of eet u liever vegetarisch of bent u juist een echte vleeseter? Het kan alleemaal bij The Old Pal!  Ook zijn er genoeg verschillende dranken die geschonken worden in de prachtige bar.

Een voordeel is dat The Old Pal zeven dagen per week geopend is, afwisselend tussen 11:00 uur en 2:30 uur. The Old Pal hoopt u snel eens te zien met uw dinerbon of dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen