La Bamba Dos

Adres
Hofcampweg 286, 2241 KM Wassenaar
Telefoon
070-5141018
Nationale Dinerbon Wassenaar La Bamba Dos
Nationale Dinerbon Wassenaar La Bamba Dos

Met de Nationale Dinerbon kunt u in Wassenaar genieten van de mooie Argentijnse keuken. Bij La Bamba Dos begrijpen wij de eigenaardigheden en nuances van de Argentijnse keuken als geen ander. Onze kaart staat dan ook bomvol met heerlijke en typische Argentijnse gerechten. Met de Nationale Dinerbon kunt u plaatsnemen in ons gezellige en knusse restaurant, alwaar u kunt genieten van typisch Argentijnse gerechten. Wij gaan ervan uit dat u zich al snel thuis zult voelen bij ons. Voor het gemak hebben wij onze kaart onderverdeeld in een aantal categorieën. Geniet bijvoorbeeld van Pollo (kipgerechten), Carnes (vleesgerechten), Para los Niños (kindergerechten), Vegetariano (vegetarische gerechten), Sopas (soepen) en Postres (nagerechten). Aan keuzevrijheid geen gebrek dus bij La Bamba Dos. Met uw Nationale Dinerbon kunt u bij ons dus uitgebreid tafelen.

Het favoriete ingrediënt van de Argentijnse keuken is misschien toch wel vlees. Wij bereiden en snijden ons vlees op typisch Argentijnse wijze. Daar komt nog eens bij dat we ons vlees speciaal importeren voor onze gasten. Zo is ons rundvlees afkomst van 2 tot 3 jaar oude stieren die met gras gevoed zijn en in een natuurlijke omgeving opgegroeid zijn. Ons op houtskool bereidde vlees wordt naturel geserveerd. Voor de optimale smaakbeleving nog een kleine tip. Begin in het midden, dan proeft u gelijk het lekkerste stukje vlees. Gasten van ons die geen zin hebben in vlees kunnen natuurlijk ook prima terecht bij La Bamba Dos.

Kom gerust een keer bij ons binnenwandelen en neem uw Nationale Dinerbon mee. Wij hopen u binnenkort een keer te zien in ons mooie restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen