El Nino

Adres
Strandweg 31, 2586 JL Scheveningen
Telefoon
070 322 9107
Nationale Dinerbon Scheveningen El Nino
Nationale Dinerbon Scheveningen El Nino
Nationale Dinerbon Scheveningen El Nino
Nationale Dinerbon Scheveningen El Nino
Nationale Dinerbon Scheveningen El Nino

Als u regelmatig op het strand van Scheveningen te vinden bent, kent u het sfeervolle strandpaviljoen El Niño misschien al. U kunt hier nu ook met uw Dinerbon terecht. Ze staan bekend om hun prachtige terras met uitzicht op het strand, tropische cocktails en heerlijke Spaanse hapjes. De ontspannen vakantiestemming is bij El Niño altijd volop aanwezig! In het zomerseizoen kunt u er dagelijks terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ook u bent van harte welkom met uw Dinercheque.

De keuken van El Niño is het beste te omschrijven als Spaans-Mediterraans met een vleugje van de Hollandse én Indonesische keuken. Zo kunt u er op donderdagavond onbeperkt genieten van het Indonesische buffet waar onder andere huisgemaakte rendang, saté atyam, atjar ketimin te vinden zijn. Uiteraard kunt u ook gewoon een lekker gerecht van de kaart bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u van spareribs met ketjap-sesammarinade en coleslaw, Black Angus steak van de grill of gebakken sliptongetjes met limoenmayonaise? Om echt in de Spaanse sferen te komen kunt u een aantal tapas óf de Paella Valencia met kip, vis en schelpdieren bestellen. Een tropische Caipirinha of Mojito maakt het af! Het enige wat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten…

Niets is feestelijker dan een zomerse barbecue op het strand. Ook dit is bij El Niño mogelijk met uw Dinercheque. Deze arrangementen bestaan uit verschillende verse vlees- en vissoorten, groenten, frisse salades, brood, frietjes en diverse sauzen. Dit is een ideale optie voor een gezellig avondje uit met uw vriendengroep of collega’s!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen