De Waterreus

Adres
Strandweg 3A, 2586 JK Scheveningen
Telefoon
070-3586909
Nationale Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Nationale Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Nationale Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Nationale Dinerbon Scheveningen De Waterreus

Bij Scheveningen aan Zee zijn vele leuke eetgelegenheden en strandpaviljoens te vinden. Want wie houdt er nou niet van de combinatie van eten, drinken, gezelligheid en uitzicht over de zee en het strand? Kom dus met uw Dinerbon naar strandrestaurant De Waterreus. Dit is dé plek om te genieten van heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer. In 2016 zijn ze zelfs uitgeroepen tot het Beste Strandpaviljoen van Nederland! Dit alleen al is reden genoeg om een keer langs te komen. Vergeet dan niet om uw Dinercheque mee te nemen.

Het fijne is dat De Waterreus het hele jaar door zeven dagen per week geopend is vanaf 9:00. U heeft dus alle vrijheid om langs te komen wanneer het u goed uitkomt! De Waterreus dankt zijn naam aan de oude legende die enorme hoeveelheden vis dreef in de netten van zijn geliefde ‘Mooi’. In dit strandrestaurant proeft u dan ook de smaak van deze legende. Geniet van een heerlijk ziltig diner met uw Dinerbon! Bestel bijvoorbeeld als voorgerecht het zeekwartet met gerookte zalm, gerookte makreel, Hollandse garnalen, venusschelpen, zeekraal en lamsoren. Onder de hoofdgerechten vindt u specialiteiten zoals mosselen, kreeft, slibtong en scholfilet.

De Waterreus is ook een zeer geschikte eetgelegenheid voor een diner met het hele gezin. Op het kindermenu vindt u onder andere fish & chips en een klein gebakken scholfiletje. Het enthousiaste team hoopt u en uw kinderen spoedig te mogen ontvangen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen