Restaurant Chung

Adres
Noordmolenwerf 171, 3011 DC Rotterdam
Telefoon
010 414 4099
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Chung
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Chung

Restaurant Chung is zo’n restaurant waarbij je het prachtige verhaal in het eten proeft. De in Rotterdam geboren en getogen Chef Chung is van Aziatische afkomst en vanuit deze achtergrond creëert hij de meest prachtige gerechten. Toen hij begon in een restaurant werkte hij als gastheer, maar al snel liet hij zich opleiden tot sommelier. Hij kwam als sommelier in aanraking met Europese elementen in de wijn en raakte gespecialiseerd in het combineren van wijn en spijs. Tijdens zijn zoektocht naar steeds betere combinaties ontdekte hij een prachtige manier om heerlijke Aziatische gerechten een Europese twist te geven. Het menu waar u met uw Dinercheque bij Restaurant Chung van kan genieten is volledig door Chef Chung samengesteld en hij maakt het elke dag met hart en ziel klaar.

 

Het menu geeft de mogelijkheid om u volledig door Chef Chung te laten verrassen. U kiest een aantal gangen en Chef Chung doet de rest. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om meerdere ‘Asian Bites’ te bestellen en te delen met uw gezelschap. Dit is in veel Aziatische landen het gebruik en het geeft de mogelijkheid om van veel verschillende gerechten te proeven. Restaurant Chung heeft ook een royaal lobster menu en een heerlijk Peking Eend menu. De Peking eend van Chung is al vaak tot de lekkerste van Nederland uitgeroepen.

 

Wanneer u komt eten bij Restaurant Chung zult u verrast worden door de heerlijke ingrediënten en de prachtige combinaties van smaken. Op een mooie locatie, in een moderne ambiance wordt u altijd gastvrij en met veel warmte ontvangen. Bij elk gerecht heeft u de garantie dat de wijn de maaltijd perfect complimenteert. U zult na een bezoek aan Restaurant Chung gelijk weer terug willen. Gebruik daarom uw Dinercheque voor dit fantastische restaurant.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen