Lider Restaurant

Adres
Goudse Rijweg 16, 3061DC Rotterdam
Telefoon
010 2307730
Nationale Dinerbon Rotterdam Lider Restaurant
Nationale Dinerbon Rotterdam Lider Restaurant

Restaurant Lider is een Turks grillrestaurant in de gezellige volkswijk West-Kralingen in Rotterdam. Dit stijlvolle restaurant is onlangs verbouwd en helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het lijkt net alsof u in een luxe restaurant in Istanbul zit te dineren! U bent van harte welkom om hier uw Dinercheque te besteden. Restaurant Lider is dagelijks geopend tussen 12:00 en 0:00.

Heeft u altijd al een avond zelf willen grillen met uw familie of vrienden? Pak dan nu uw kans! Voor slechts €20 kunt u bij Restaurant Lider onbeperkt genieten van diverse Turkse specialiteiten, die u zelf mag grillen op de indoor steenkoolgrill midden op uw tafel. Haal de grillmaster in uzelf naar boven met uw Dinercheque! Bij binnenkomst wordt door de bediening uitgelegd hoe het concept werkt. Daarna krijgt u een lekker Turks soepje en kleine hapjes. Vervolgens kunt u twee uur lang onbeperkt grillen. U krijgt onder andere kippenvleugels, köfte, rundvlees, lamskoteletten, champignons, ui en Biber (groene pepers). U weet niet waar u moet beginnen! Overigens krijgt u ook onbeperkt rijst, friet en salade. Smullen geblazen! Reserveer nu een tafel en neem uw Dinercheque mee.

Een grillavond bij Restaurant Lider is een leuke gelegenheid om een avondje uit te gaan met familie of vrienden en gezellig bij te kletsen. U zult de grootste lol beleven door samen uw diner te bereiden en van alles te proeven. En het is natuurlijk hartstikke fijn dat u daarna  kunt afrekenen met de Dinercheque. Kom helemaal in de Turkse sferen bij Restaurant Lider!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen