Kostas de Griek Rotterdam

Adres
Hesseplaats 51, 3069 EA Rotterdam
Telefoon
010 420 4433
Nationale Dinerbon Rotterdam Kostas de Griek Rotterdam
Nationale Dinerbon Rotterdam Kostas de Griek Rotterdam
Nationale Dinerbon Rotterdam Kostas de Griek Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke Griek met lekker Grieks eten waar u met vrienden en familie uit eten kunt met uw dinerbon, en dat alles in de stad Rotterdam? Dan bent u bij restaurant Kostas de Griek aan het juiste adres! Dit gezellige restaurant heeft alle elementen voor een geslaagde avond Grieks genieten. Binnen in het restaurant ziet het er gezellig uit. De typisch Griekse sfeer wordt gecreëerd door een mooie wandfoto van de Akropolis, en verder komt de kleur groen veel terug in de inrichting. Het is bij restaurant Kostas de Griek vaak gezellig druk met buurbewoners en voorbijgangers die wel zin hebben in lekkere Griekse specialiteiten!

Op het menu staat een uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende Griekse specialiteiten. Zo kunt u genieten van Xifias, een gegrilde zwaardvis met een speciale Griekse citroensaus, maar ook van Chirino gemisto, een gevulde varkenshaar met paprika, champignons, ham en feta, geserveerd met aardappels uit de oven en Koumkouat likeursaus. Natuurlijk kunt u ook proeven van de klassiekers, zoals een heerlijke Gyros Schotel en de bekende Dolmádes. Dit zijn gevulde wijnrankbladeren met rijst en rundergehakt in een frisse citroensaus. Voor eenieder die langskomt met de dinercheque  is er bij Kostas de Griek dus wel een gerecht te vinden dat in de smaak valt.

Bent u nieuwsgierig naar deze gezellig Griek in Rotterdam? Neem dan nu uw dinercheque  in de hand en breng een bezoek aan Kostas de Griek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen