Itami

Adres
Prinsendam 182, 3072 MA Rotterdam
Telefoon
010 - 2150751
Nationale Dinerbon Rotterdam Itami
Nationale Dinerbon Rotterdam Itami
Nationale Dinerbon Rotterdam Itami
Nationale Dinerbon Rotterdam Itami

Als u van bijzondere en hoogwaardige authentieke Japanse gerechten wilt genieten met uw Dinercheque, dan moet u bij Restaurant Itami zijn. Itami is gelegen op een prachtige locatie in Rotterdam, achter het oude Luxor Theater. Iedereen die hier binnenstapt voelt zich onmiddellijk op zijn gemak door de gemoedelijke, typische Japanse sfeer, de stijlvolle inrichting en de vriendelijke bediening. U kunt bij Itami genieten van heerlijke sushi en van vele teppanyaki gerechten. Deze gerechten zijn bereid op een speciale teppanyaki plaat.

Het restaurant is opgedeeld in een restaurantgedeelte en een loungebar. Bij binnenkomst komt u als eerste de bar en de mooie open keuken tegen. Links van de bar kunt u in het restaurant genieten van de teppanyaki- en sushikaart. Recht is de loungebar, waar het fingerfoods en het sushi menu worden gevoerd. De gerechten van de kaart kunt u a la carte kiezen. Voor €30,95 heeft u een keuzemenu van driegangen en u kunt u ook door de chef laten leiden met de verrassingsmenu. U kiest het aantal gangen en de chef gaat hiermee aan de slag.

De moderne sfeer en de stijlvolle inrichting maken van Itami een uitermate geschikte locatie voor al uw zakelijke gelegenheden. Het restaurant beschikt over een afgesloten zakenruimte, waar u ongestoord zakendoet terwijl u geniet van de heerlijke Japanse hapjes en drankjes die Itami u biedt.

Itami zal u keer op keer verrassen en meevoeren naar de bijzondere geuren, kleuren en smaken van de Japanse keuken. Dit allemaal tegen een gangbare prijs. U bent met uw Dinerbon van harte welkom bij Restaurant Itami!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen