ChefPlaza / VanChefs

Adres
Marconistraat 16, 3029AK Rotterdam
Telefoon
010 300 0360
Nationale Dinerbon Rotterdam ChefPlaza / VanChefs
Nationale Dinerbon Rotterdam ChefPlaza / VanChefs

Wilt u graag een dinertje organiseren maar kijkt u op tegen alle verantwoordelijkheid en misschien zelfs stress die het organiseren van een perfect diner met zich mee brengt? Dan is het voor u misschien een goed idee om uw dinerbon te besteden bij ChefPLaza, een bijzonder cateringbedrijf in Rotterdam. Het concept van ChefPlaza is dat er een topkok komt koken in uw eigen keuken en zo voor u het werk uit handen neemt. U kunt zelf genieten van uw eigen diner alsof u ook een gast bent! Naast koken neemt de kok ook de andere aspecten van de voorbereiding uit handen. Denkt u hierbij aan het doen van de boodschappen, het dekken van de tafel, het verzorgen van de bediening en het doen van de afwas! Een meer complete verzorging van uw diner is haast niet denkbaar!

Wanneer u de website van ChefPlaza bezoekt ziet u verschillende soorten menu’s die de verschillende koks kunnen bereiden. Uiteraard kan alles worden aangepast zodat het voor 100% aansluit bij uw wensen. Uw dinercheque is op deze manier altijd goed besteed! Denkt u u eens in, het perfecte diner bij u thuis, zonder alle stress die daarbij komt kijken! Het klinkt wat ons betreft heerlijk en met uw dinercheque is het nu ook voor u binnen handbereid!

Grijp deze kans om het dinertje van uw dromen te realiseren waarvan u zelf ook voor 100% kunt genieten. Of het nu voor uw verjaardag is, een zakelijk diner of voor een andere bijzondere gelegenheid, uw dinerbon is bij ChefPlaza altijd goed besteed! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen