Apartt

Adres
Blaak 4, 3011 TA Rotterdam
Telefoon
010 - 8450519
Nationale Dinerbon Rotterdam Apartt
Nationale Dinerbon Rotterdam Apartt
Nationale Dinerbon Rotterdam Apartt
Nationale Dinerbon Rotterdam Apartt
Nationale Dinerbon Rotterdam Apartt

Wees welkom met uw Dinercheque bij Restaurant Apartt; nét even anders dan anders. Apartt is een echte blikvanger in het Rotterdam door de ligging bij de beroemde kubuswoningen. Het ligt pal naast de oude haven en heeft een prachtig zonnig terras met uitzicht op het water. Het gebouw heeft verschillende niveaus, waar rekening mee is gehouden in de inrichting. Hoewel apart, valt Apartt nog het best te beschrijven als zowel los en makkelijk als stijlvol en ‘full of life’.

Net als in de mediterraan wordt er bij Apartt geen scheiding aangehouden tussen eten en drinken. U kunt hier gewoon terecht voor een lekkere latte machiato, maar ook voor een goede zakenlunch. Apartt is een uitstekende locatie voor een gezellige borrel met vrienden, maar ook voor een romantisch diner. Dagelijks gaan om 11.00 uur de deuren open en kunt u al genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje. Later bent u welkom voor de lunch en het diner. De dinerkaart bevat eenvoudige, smaakvolle gerechten die met dagverse ingrediënten door het enthousiaste keukenteam worden bereid.

Rob Wynia is de gastheer van Apartt. Hij ontdekte tijdens een van zijn vele reizen naar Tavira in Portugal een zeer bijzondere bereidingswijze van steak. De steak worden op een stee gelegd die tot 300 graden is opgewarmd. De steak wordt vervolgens zonder olie of boter gegaard en krijgt een heerlijk malse en pure smaak. Rob kon dit niet zomaar laten rusten. Met zijn chefs haalde hij de bijzondere bereiding naar Apartt, waar de meest heerlijke stukken vlees en vis zo worden bereid. Wilt u dit eens zelf proeven? Kom met uw Dinercheque naar Apartt!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen