Restaurant Savarin

Adres
Laan van Hoornwijck 29, 2289 DG Rijswijk
Telefoon
(070) 307 20 50
Nationale Dinerbon Rijswijk Restaurant Savarin
Nationale Dinerbon Rijswijk Restaurant Savarin

Restaurant Savarin is een bijzonder restaurant in Rijswijk en maakt onderdeel uit van het gelijknamige hotel en spa. Geniet na uw spabezoek of massage van een heerlijk diner met uw Dinerbon! Overigens hoeft u geen hotel- of spagast te zijn om te komen eten bij Restaurant Savarin. Elke fijnproever of aspirant fijnproever is van harte welkom! Neem ook gerust uw Dinercheque mee. Ze staan bekend om hun gastronomische creaties, indrukwekkende wijnkaart en gastvrijheid. Restaurant Savarin is zelfs aangesloten bij het exclusieve culinaire gezelschap Jeunes Restaurateurs d’Europe. Dit is alleen weggelegd voor de allerbeste restaurants!

De menukaart van Restaurant Savarin is voornamelijk geïnspireerd door de Franse keuken, maar u zult er invloeden van over de hele wereld aantreffen. De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke diner voor iedereen. Op de menukaart ziet u diverse symbolen aantreffen. Zo ziet u zelf dat culinair genieten ook samen kan gaan met het gebruik van biologische en lokale ingrediënten. Met uw Dinerbon kunt u uw eigen diner samenstellen door middel van het keuzemenu van drie, vier of vijf gangen. Onder de hoofdgerechten vindt u allerlei bijzondere creaties zoals zeeduivel met crème van kastanje, prei, spelt, shiitake en een schuimige saus van winterpeen en citroenblad.

Wilt u de Dinercheque liever overdag komen verzilveren? Dan is het ook een leuke mogelijkheid om bij Restaurant Savarin een high tea te bestellen. U krijgt dan de heerlijkste theemelanges en vier gangen met diverse koude, warme, hartige en zoete gerechten. Dat wordt uitgebreid genieten!

Cadeaukaart uitsluitend te besteden voor Eten & Drinken

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen