Abel. Grand café restaurant

Adres
Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB Poortugaal
Telefoon
010 - 5011500
Nationale Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Nationale Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Nationale Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Nationale Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant

Bij Grand Café Restaurant Abel vlakbij jachthaven de Rhoonse Grienden kunt u na een dag vol plezier neerstrijken voor een lekkere maaltijd. Het bevindt zich namelijk bij een bijzonder natuurgebied aan de Oude Maas, waar u naar hartenlust kunt wandelen of fietsen. Daarna is het natuurlijk tijd voor een stukje taart, lunch, borrelhapje of diner. En dat kan ook met uw dinercheque!

Grand Café Restaurant Abel heeft een gezellige inrichting en een fijn terras. Het vriendelijke personeel staat elke dag tussen 10:00 en 24:00 voor u klaar. Ze accepteren ook graag uw dinercheque. U kunt zelfs al vroeg beginnen met een uitgebreide brunch met allerlei belegde broodjes, salades en zoetigheden. Ook tijdens de lunch en het diner is het goed toeven bij Abel. Zit lekker achterover terwijl de kok een culinaire maaltijd voor u klaar maakt. Op de dinerkaart vind u bijvoorbeeld gebakken sliptong, gekonfijte eendenboutjes en gegrilde runder rib eye. Abel heeft ook een zeer uitgebreide wijnkaart en bijzondere desserts. Bourgondisch genieten met uw dinercheque!

Ook uw kinderen zijn van harte welkom bij Grand Café Restaurant Abel. Ze hebben een aantal kindergerechtjes op de kaart staan. Daarnaast kan uw kind ook gewoon een kleine portie van de normale gerechten bestellen. Zo is er voor iedereen wel wat te smikkelen! Na het eten kunnen de kinderen lekker vrij spelen bij de speeltuin of het voetbalveldje. Ook kan een etentje gecombineerd worden met leuke groepsactiviteiten, zoals klimmen in het klimbos. Kortom, voor een fijn dagje uit met uw dinercheque moet u bij Abel zijn. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen