Tout le Monde

Adres
Noordweg 19, 2641 AJ Pijnacker
Telefoon
015 - 3699239
Nationale Dinerbon Pijnacker Tout le Monde
Nationale Dinerbon Pijnacker Tout le Monde

Laat u binnenkort met veel warmte onthalen door het personeel van Tout le Monde. Het partycentrum in het midden van Pijnacker is al jaren de aangewezen locatie voor een complete ervaring. Het aanbod van Tout le Monde is zich immers altijd aan het uitbreiden en de ervaring die het personeel heeft in het regelen van partijen en feesten begint langzamerhand ongeëvenaard te worden. Waar ze vooral erg goed in zijn is het aanbieden van de beste prijs/kwaliteit verhouding in de wijde omgeving. U kunt bijvoorbeeld nu ook betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Een inwoner van Pijnacker hoeft zichzelf al jaren niet meer de vraag te stellen over wat er die avond gaat gebeuren. Het hele dorp loopt namelijk uit om een avond bij het partycentrum door te brengen. Het begint met een gezellige borrel verplaatst zich vervolges naar het restaurant om te smullen van een uitstekende maaltijd en eindigt op de dansvloer om daar een dansje te wagen. Het is vooral erg gezellig op de vrijdag, dan wordt er namelijk gevierd dat het weekend is begonnen. Het is de aangewezen dag om eens kennis te maken met de gezellige inwoners van dit lieve dorpje onder Zoetermeer.

U bent in ieder geval altijd welkom om eens te komen buurten. Het personeel staat met open armen voor u klaar en zal alles op alles zetten om u een onvergetelijke ervaring te geven. Ook als u wilt betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen