Deli Papendrecht

Adres
De Meentpassage 62, 3353HH Papendrecht
Telefoon
078 6426605
Nationale Dinerbon Papendrecht Deli Papendrecht
Nationale Dinerbon Papendrecht Deli Papendrecht

Delifrance Papendrecht is de allerbeste Franse bakker en lunchroom in Nederland! In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van een fijn ontbijt, feestelijke high tea of heerlijke lunch. Dit is de perfecte plek om even te ontsnappen van werk tijdens uw lunchpauze, of om even bij te komen na een ochtend boodschappen doen. Zowel vaste gasten als nieuwe bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje. Neem ook gerust uw Dinercheque mee. Let op: wie eenmaal bij Delifrance geweest is, wil er snel weer terug komen!

Delifrance Papendrecht is dagelijks geopend tussen 10:00 en 18:00. Volgens de Franse traditie worden er in de ochtend Viennoiseries gegeten bij de koffie. Dit zijn hartige en zoete bladerdeeghapjes die op ieder moment van de dag heerlijk zullen smaken als tussendoortje. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon een croissant, kaasbroodjes, quiche, chocoladebroodje, rozijnenbroodje of saucijzenbroodje. Wilt u de Dinercheque liever besteden aan een goed vullende lunch? Ga dan voor één van de vers belegde stookbroodjes of provencettes. Dit zijn een soort Franse tosti’s, belegd op een stokbroodje met Provençaalse kruiden. Zo kunt u bijvoorbeeld een provencette met kalkoenfilet, brie, walnoten, cranberrycompote en smeerkaas bestellen. Het is trouwens ook mogelijk om eten te laten bezorgen op de zaak. Dit is perfect voor een vergaderlunch of vrijdagmiddagborrel!

Voor de warme zomerdag serveren ze bij Delifrance Papendrecht ook heerlijke maaltijdsalades. Een populair gerecht is bijvoorbeeld de salade met kip, avocado, cashewnoten en tomaat. Vers, lekker en heel gezond!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen