Italiaans Restaurant Pinocchio

Adres
Parallel Boulevard 2, 2202 HP Noordwijk
Telefoon
071 - 3618233
Nationale Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Nationale Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Nationale Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio

Vlakbij het Noordwijkse strand ligt Italiaans specialiteitenrestaurant Pinocchio. Vernoemd naar de beroemde pop die een echte jongen zou worden later kunt u zich waarschijnlijk al voorstellen wat wij in huis hebben. In ons sfeervolle en moderne restaurant bereiden wij een uiteenlopende reeks Italiaanse heerlijkheden. Gelegen aan de hoofdstraat tegenover het Palaceplein ligt Pinocchio op loopafstand van het strand. Een ideale plek om uw ontspannen dag op het strand af te sluiten dus. Vergeet dus niet om uw Nationale Dinerbon mee te nemen. Wij gaan er alles aan doen om uw bezoek tot een genot te maken. Uiteraard helpen de culinaire hoogtepuntjes die wij op tafel zetten daar goed aan mee!

Bij Pinocchio vinden wij het erg belangrijk dat onze gasten zich snel thuis voelen als ze op bezoek komen. Daarom hebben we ons restaurant huiselijk, gezellig en sfeervol ingericht. Er heerst dan ook een zeer aangenaam mediterraan sfeertje bij Pinocchio. Wij streven ernaar om in onze keuken uitsluitend te werken met kwalitatief hoogstaande producten. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs, die houden wij altijd prima betaalbaar. Deze factoren maken Pinocchio tot een populair restaurant in de regio. Met uw Nationale Dinerbon kunt u ontdekken waarom dat precies is! Nog één opmerking. Onze gerechten worden allemaal à la minute bereid. Bij drukte kan het dus wat langer duren voor uw diner op tafel staat. Alleen zo kunnen wij garanderen dat elk gerecht de aandacht krijgt die het verdient. Geloof ons, het is het wachten waard!

Kom gerust bij ons langs met uw Nationale Dinerbon. Sluit uw dagje strand heerlijk af bij Pinocchio. Wij heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen