India Way

Adres
Vrouwen Kerkkoorstraat 7, 2312 WP Leiden
Telefoon
071 - 5149017
Nationale Dinerbon Leiden India Way
Nationale Dinerbon Leiden India Way
Nationale Dinerbon Leiden India Way

Aan de Vrouwen Kerkkookstraat 7 in het centrum van de stad Leiden vindt u een bijzonder Indiaas restaurant, restaurant India Way. Bij India Way bent u het hele jaar door welkom met uw dinerbon om te komen genieten van het lekkerste dat de Indiase keuken te bieden heeft. Wanneer u binnenloopt in het kleurrijk ingerichte restaurant met uw dinercheque, zult u door de bediening hartelijk worden ontvangen en een plaatje toegewezen krijgen aan een van de rood  met roze gedekte tafels. Omdat het restaurant midden in het centrum ligt, is het een zeer goede uitvalsbasis wanneer u na het diner het nachtleven van Leiden wilt gaan verkennen, en wanneer u bijvoorbeeld een dag heeft gewinkeld of een culturele activiteit heeft ondernomen kunt u bij India Way weer even lekker uitrusten.

Bij restaurant India Way kunt u vele verschillende specialiteiten bestellen. Om u in uw keuze een beetje te helpen heeft de chef een lijst opgesteld van gerechten die een echte aanrader zijn. Tussen deze suggesties van de chef vindt u onder andere ‘Bhuna Gosht Punjabi’. Dit is een gerecht van medium heet lamsvlees met een aroma van konijn en koriander. Ook kunt u met uw dinerbon kiezen voor een ‘Karahi Murgh’. Dit is een gerecht van kip dat wordt bereid en geserveerd in een speciaal braadpannetje met ui, tomaat, paprika, verse koriander en medium hete kruiden.

Kom genieten van al het lekkers dat restaurant India Way te bieden heeft en reserveer snel een tafel in dit kleurrijke restaurant. Vergeet niet dat u met uw dinercheque kunt betalen, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek aan het restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen