Everest Tandoori Restaurant

Adres
Noordeinde 15, 2311 CA Leiden
Telefoon
071 - 5128025
Nationale Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant
Nationale Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant
Nationale Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant

Bent u op bezoek in Leiden, of woont u in Leiden en omstreken? Dan moet u Everest Tandoori zeker niet aan u voorbij laten gaan.  Het multiculturele en internationale Leiden, niet zo gek dat Everest Tandoori zich hier heeft gevestigd. Bij ons kunt u namelijk genieten van de meest heerlijke gerechten uit India, Nepal en Bhutan. Schuif aan met uw dinercheque en laat u verrassen!

De chef-koks uit onze keuken hebben hun ervaring opgedaan in het gebied zelf. Hierdoor kennen ze alle fijne kneepjes en de beste geheimen van deze cuisine. Door hun ervaring en professionaliteit zorgen ze er voor dat u zich bijna in de echte Himalaya begeeft. 

Bij ons kunt u aanschuiven met uw dinercheque en een kijkje nemen op onze zorgvuldig samengestelde kaart. Van onze kaart kunt u kiezen voor heerlijke authentieke gerechten klaargemaakt met heerlijke pure, verse, gezonde en kwalitatief hoogstaande producten. Vegetariërs niet getreurd, voor u hebben wij op onze kaart ook een ruime keus aan heerlijke vegetarische gerechten.

Bij Everest kunnen we u het perfecte avondje uit bezorgen, een avondje waarin u heerlijk kan dromen over misschien wel een toekomstige reis naar de Himalaya. Toch voldoen onze heerlijke unieke en authentieke smaak als een goede vervanger. Wij laten u tot grote hoogtes brengen met onze heerlijk versbereide en unieke gerechten. Door ons gebruik van veel verschillende heerlijke verse kruiden, krijgt elk gerecht bij Everest zijn eigen unieke smaak.

Houdt u ook zo van dineren in een restaurant met gastvrijheid, uitstekende bediening en met een  heerlijke feeststemming? Kom dan snel langs met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen