Bocconi Pasta Italiana

Adres
Burgsteeg 6, 2312JS Leiden
Telefoon
071-5136656
Nationale Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana
Nationale Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana
Nationale Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana

In Leiden kunt u sinds kort met uw dinercheque langsgaan bij het knusse en gezellige restaurantje Bocconi Pasta Italiana. Dit restaurant, dat door de van origine Italiaanse Marzia Spinelli enkele jaren geleden is geopend aan de Burgsteeg, is een plek waar sfeer en de Mediterrane smaken van de Italiaanse cuisine samenkomen. Bewoners van Leiden of bezoekers van de stad kunnen hier binnen lopen om te samen genieten van alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Een belangrijk onderdeel daar van is de gastvrijheid en hartverwarmendheid die bij de echte Italiaanse cultuur hoort.

Alle gerechten bij Bocconi pasta Italiana worden dan ook met passie en grote zorgvuldigheid voor uw bereid. Daarbij worden alleen de meest verse producten gebruikt. Omdat de chef het liefst werkt met seizoensproducten, wisselen de gerechten die u bij Bocconi pasta Italiana kunt bestellen naar gelang het seizoen. Naast een restaurantje waar u gezellig kunt neerstrijken met vrienden of familie, is het bij Bocconi pasta Italiana ook mogelijk om de lekkere gerechtjes af te halen en in het comfort van uw eigen huis op te eten! Zo heeft u wanneer u een keer geen zin heeft om te koken toch een heerlijke verse maaltijd op tafel.

Katarina en Slavia, die Bocconi pasta Italiana in 2013 van Marzia Spinelli hebben overgenomen, hopen u snel welkom te mogen heten in het restaurant, zodat u zelf de magie van de echte Italiaanse keuken kunt komen ervaren. Uiteraard kunt u afrekenen met uw dinercheque, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen