De Koningshoeve

Adres
Botweg 1b, 3286LB Klaaswaal
Telefoon
0186 57 93 97
Nationale Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve
Nationale Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve
Nationale Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve

Wilt u graag met uw dinerbon zorgeloos en gezellig uit eten gaan bij een restaurant in Hoeksche Waard? Dan moet u echt eens een kijkje nemen bij restaurant De Koningshoeve. Restaurant de Koningshoeve is een restaurant gelegen in een groot gebouw met hoge ramen. Als gevolg daarvan is het binnen in het restaurant prettig licht. Het restaurant is zeer geschikt om met grote groepen te komen dineren, maar ook wanneer u met zijn tweeën wilt komen eten met uw dinercheque bent u van harte welkom. Restaurant de Koningshoeve beschikt over een groot en zonnig terras waar het met mooi weer zeer goed toeven is. Neem plaats met een wijntje en een lekker hapje en kom weer even helemaal tot rust!

In de keuken van restaurant De Koningshoeven werken enthousiaste chefs. Zij vinden het belangrijk om te koken met verse producten uit de streek en zodoende kunt u bij De Koningshoeve met uw dinerbon proeven van verassende en bijzondere gerechten. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Er is speciaal voor hen een aparte menukaart samengesteld door de chef, waarop gerechten staan die voor de kleinste bezoekers zowel gezond als lekker zijn. Zij kunnen bij De Koningshoeve mee eten met het drie gangen menu, maar dan met hun eigen gerechtjes. Dit maakt het uit eten gaan met (kleine) kinderen veel leuker en makkelijker.

Wilt u ook graag ervaren wat er allemaal mogelijk is bij restaurant De Koningshoeve? Twijfel dan niet langer en neem uw dinercheque mee voor een heerlijke middag of avond vol culinaire avonturen in Hoeksche Waard!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen