Restaurant Rhodos Gouda

Adres
Korte Tiendeweg 13, 2801 JS Gouda
Telefoon
0182 58 27 49
Nationale Dinerbon Gouda Restaurant Rhodos Gouda
Nationale Dinerbon Gouda Restaurant Rhodos Gouda

In het centrum van Gouda kunt u met uw Dinercheque dagelijks aanschuiven bij Restaurant Rhodos. Zoals u waarschijnlijk al zult vermoeden, is het restaurant vernoemd naar het populaire Griekse eiland. Ze maken dan ook heerlijke Griekse gerechten voor u klaar en schenken ook graag een glaasje Griekse ouzo voor u in. U zult zich snel thuis voelen door het warme welkom van de gastvrouw en gastheer. Waan u zelf op een zonnig Grieks eiland en geniet!

Bij Restaurant Rhodos kunt u met uw Dinercheque zowel á la carte als een speciaal menu bestellen. Op de menukaart staan allerlei traditionele Griekse gerechten, zoals gyros en suzuki. Ook de spiesgerechten van de grill zijn erg smakelijk. Als u een speciaal menu bestelt krijgt u voor een goede prijs meerdere Griekse gerechtjes. Dit is erg leuk als u meerdere dingen wilt proberen! Deze menu’s zijn te bestellen vanaf twee personen. Alle gasten worden ruim voorzien van friet en rijst én mogen zo veel ze willen opscheppen van de saladebar. Ook echte Griekse tzatziki mag natuurlijk niet ontbreken! U zult het restaurant verlaten met een voldaan en zomers gevoel. Dit geldt trouwens ook voor uw kinderen. Er is een uitgebreid kindermenu (gratis op woensdag) en ieder kind krijgt een cadeautje. Het is dus het perfecte restaurant voor een avondje uit met het hele gezin, vooral als u nog een Dinercheque te besteden heeft.

Reserveer dus snel een tafel bij dit ruime en sfeervolle restaurant. Als het warm weer is, kunt u trouwens ook lekker op het terras zitten. Heerlijk dineren in Gouda met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen