Ristorante Pizzeria Delfino

Adres
Kwekelstraat 42-44, 4201 JV Gorinchem
Telefoon
0183-637917
Nationale Dinerbon Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino
Nationale Dinerbon Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino
Nationale Dinerbon Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino
Nationale Dinerbon Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino

Als u op zoek bent naar een authentiek Italiaans restaurant hoeft u niet verder te kijken dan Delfino in Gorinchem. U kunt altijd aanschuiven als u het niet op kunt brengen om te koken. Bij Delfino zetten voordat u er erg in heeft een heerlijke maaltijd op tafel. Bij Delfino is het duidelijk dat er met liefde wordt gekookt, dat proeft u terug in de heerlijke pizza’s en pasta gerechten. Het is bij Delfino altijd genieten. Vooral nu u ook kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau. Doordat Delfino een geweldige locatie heeft, het hartje van Gorinchem, is gemakkelijk om te vinden. U kunt zonder problemen even binnen kijken. Het is een geweldige locatie voor een romantisch dinertje voor twee. Maar u kunt natuurlijk ook met een grote groep aan tafel, het team van Delfino zal er dan alles aan doen om uw grote honger te stillen. Bij Delfino is iedereen altijd welkom en daarom is het aanbod, wat gerechten betreft, niet alleen indrukwekkend maar ook van hoge kwaliteit.

Bij Delfino willen ze iedereen tegemoet komen. Als u trek heeft in één van de buitengewone pizza’s van Delfino maar u kunt niet langskomen? Geen zorgen. Bij Delfino bakken ze uw pizza en bezorgen deze aan uw deur. Op deze manier kan iedereen de gastvrijheid van Delfino ervaren.

Wacht dus geen moment langer! Kom snel uw Dinerbon van Diner Cadeau gebruiken. Deze mag u namelijk altijd gebruiken als u langs komt om te eten. Het team van Delfino staat met smart op u te wachten.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen