Gasterij 't Sas

Adres
Markt 3, 3252 BC Goedereede
Telefoon
0187-492925
Nationale Dinerbon Goedereede Gasterij 't Sas
Nationale Dinerbon Goedereede Gasterij 't Sas

U kunt met uw Dinerbon ook komen eten bij Gasterij ’t Sas! Deze sfeervolle eetgelegenheid is te vinden in het prachtige plaatsje Goedereede in Zuid-Holland. Ze staan vooral bekend om haar ouderwetse huiskamersfeer, toegankelijke menukaart en uitzonderlijke gastvrijheid. Iedereen kan zich dus gemakkelijk thuis voelen bij Gasterij ’t Sas. Ook u bent van harte welkom om hier samen met uw partner of gezin te komen lunchen of dineren. Neem dan ook uw Dinercheque mee!

Geniet van een avondje uitgebreid dineren bij Gasterij ’t Sas. Op de uitgebreide menukaart vindt u zowel vis- als vleesgerechten. Maar ook de vegetarische gast kan er goed uit de voeten. Bestel bijvoorbeeld als hoofdgerecht de tournedos met uien en champignons, de viscurry met rijst of de huisgemaakte vegetarische groenteburgers. Bovendien krijgt u er ook altijd warme groenten, verse friet en een aardappelgarnituur bij. Bij Gasterij ’t Sas is uw Dinerbon dus goed besteed! Het keukenteam maakt graag gebruik van eerlijke en lokale producten. Bestel bijvoorbeeld als dessert de verse Goereese bolus met Zeeuwse bolusijs. Of wat dacht u van een stroopwafelshake? Bij Gasterij ’t Sas is van alles mogelijk.

Reserveer nu een tafeltje bij Gasterij ’t Sas en geniet van een heerlijke maaltijd in ruil voor uw Dinercheque. Hier hoort natuurlijk ook een lekker glaasje wijn bij. Ze beschikken over de heerlijkste huiswijnen en geven u graag advies. Bij het team draait alles om gastvrijheid, vriendelijkheid en enthousiasme. U bent de gast en dat zult u merken ook!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen