Restaurant Jongepier

Adres
Groothoofd 8, 3311 AG Dordrecht
Telefoon
078 - 6390855
Nationale Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Nationale Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Nationale Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Nationale Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier

U kunt uw Dinercheque op geen mooiere plek besteden dan bij café-restaurant Jongepier in Dordrecht. In Dit restaurant dineert u namelijk met uitzicht op het drierivierenpunt, waar de Oude Maas, de Bededen Merwede en de Noord elkaar tegenkomen. Aan de andere kant van het restaurant bevinden zich de Wijnstraat met de historische koopmanshuizen en de Dordtse binnenhavens met de monumentale pakhuizen. U geniet van dit uitzicht in de prachtige glazen serre van het restaurant, in de mooie bovenzaal of, wanneer het weer dit toelaat, op het zonnige terras. De uitbaters Yvonne en Dick hebben het restaurant weten om te toveren tot een plek waar de historie en de moderne tijd elkaar kruisen én een plek waar u heerlijk kunt dineren. Uw Dinercheque kunt u hier gebruiken voor een lekker bakje koffie, de lunch, de borrel of misschien wel voor een uitgebreid diner. Ook voor uw zakelijke aangelegenheden, recepties of feesten kunt u hier uitstekend terecht.

Zeven dagen per week bent u bij Jongepier welkom vanaf 11.00 voor een lekkere bakje ‘illy’ koffie of thee met gebak. Als u reserveert kunnen wij u ook een uitgebreide high tea serveren met allerlei zoete en hartige hapjes. De dinerkaart bevat heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. U kunt uiteraard een eenvoudige maaltijd nuttigen of u kiest ons voordelige driegangen keuzemenu voor €29,50. Ook hebben wij wisselende menu’s die u naast de kaart kunt bestellen. Onze goede wijnen maken het geheel af.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij café-restaurant Jongepier. Met het hele team staan wij klaar om u een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Tot dan!

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen