Tri Tunggal

Adres
Noordeinde 143, 2514 GG Den Haag
Telefoon
070 - 3600152
Nationale Dinerbon Den Haag Tri Tunggal
Nationale Dinerbon Den Haag Tri Tunggal

Altijd al opzoek geweest naar een geweldig restaurant met lekker eten? Dan bent u met uw dinercheque bij restaurant Tri Tunggal aan het juiste adres! Het restaurant aan het Noordeinde in Den Haag is gebaseerd op de drie gebieden uit Indonesië: Manado Sulawesi, Sumatra en Java. In dit restaurant is een en al rustige en gezellige sfeer te voelen. Een geweldige huiskamersfeer dus! Het personeel van Tri Tunggal is uniek en werkt hard om u een perfecte avond te geven. Neem iedereen mee wie u wilt, want Tri Tunggal ontvangt iedereen met open armen! Kom met uw vrienden, familie of met uw romantische date, het kan allemaal bij restaurant Tri Tunggal.

De koks van Tri Tunggal werken hard om voor uw dinercheque de beste gerechten te bereiden van hoge kwaliteit. Deze gerechten worden namelijk allemaal bereid met dagverse ingrediënten. Zo wordt er verse vis of vlees gebruikt voor verschillende gerechten. Ook zijn er vegetarische gerechten en diverse rijsttafels in verschillende samenstellingen. Een aantal droomgerechten van de kaart zijn: gebakken tofu met garnalen of groenten, van de grill gegrilde varkens saté, rundvlees in cocosmelksaus en hete vis geroosterd in een gevouwen bananenblad. Voor jong en oud verrukkelijke gerechten om van weg te dromen! Ook kunt u voor een geweldige catering gaan.

U kunt langskomen van maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot 22:00 uur of op zaterdag of zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Twijfel zeker niet en kom langs om uw dinerbon of dinercheque te verzilveren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen