Restaurant Toros Santiago

Adres
Schoolstraat 15, 2511 AW Den Haag
Telefoon
070 - 3647399
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Toros Santiago
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Toros Santiago
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Toros Santiago
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Toros Santiago

Toros Santiago is gespecialiseerd in de Argentijnse keuken en met uw Nationale Dinerbon kunt u hier genieten van allerlei Argentijnse specialiteiten. Toros Santiago heeft een vestiging in hartje Delft, maar ook één in het centrum van Den Haag. Beide vestigingen zijn mooi, modern en strak vormgegeven zonder daarbij de gezelligheid uit het oog te verliezen. Toros Santiago is met de Nationale Dinerbon dan ook de uitgelezen mogelijkheid om uw tanden te zetten in een heerlijke Argentijnse steak. Wij weten namelijk wel hoe we een vleesje moeten bakken. Wat heet, bij Toros kunnen we zelfs steakwetenschappers genoemd worden. Het rund en de daaruit afkomstige biefstukken hebben dan ook geen geheimen meer voor onze grillmeesters. Deze kennis, gecombineerd met onze grillervaring zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van alles wat de Argentijnse keuken te bieden heeft. Dankzij onze speciale luchtbehandelingsinstallatie hoeft u zich in ieder geval niet te ergeren aan vervelende grillgeuren.

Onze kaart staat boordevol met prachtige Argentijnse vleesgerechten, die wij op onze watergrill op vakkundige wijze voor u klaarmaken. Wij zijn ook prima thuis in de vegetarische keuken, iets wat u misschien niet zou verwachten van een Argentijns steakhouse. Vegetarische gasten met een Nationale Dinerbon kunnen dus ook prima terecht bij Toros Santiago. Kom een keer gezellig met uw Dinerbon gezellig langs in Den Haag en geniet van een vakkundig gebakken vleesje of een heerlijk vegetarisch gerecht.

Kom gezellig langs bij Toros Santiago en neem uw Nationale Dinerbon mee. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in één van onze restaurants!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen