Restaurant El Basha

Adres
Laan 6-8, 2512 GM Den Haag
Telefoon
070 - 3657776
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha

De keuken van het Midden Oosten is er een om zeker eens uit te proberen wanneer u er nog niet bekend mee bent. Wilt u lekker uit eten in Den Haag met uw dinercheque, dan kunt u nu bij Midden Oosten Restaurant El Basha de lekkerste specialiteiten komen proeven uit onder andere Turkije, Egypte en Iran. De sfeer in dit traditioneel ingerichte restaurant is altijd warm en gezellig en menig buurtbewoner voelt zich bij El Basha al jaren thuis. Het restaurant is dan ook een begrip geworden in de omgeving en zit er al sinds 1991. Echt genieten in een ongedwongen sfeer waar veel aandacht is voor u als gast, dat kunt u verwachten wanneer u met uw dinercheque een kijkje kunt nemen in dit restaurant.

De keuken van El Basha is naast een mix van invloeden uit verschillende Midden Oosten landen ook een mix van traditioneel en vernieuwend. OP de kaart staan de echte klassiekers zoals Durum en Turkse Pizza, maar ook verassende nieuwe gerechten die u niet zo een twee drie zou verwachten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatiemenu van drie gangen waarbij u gerechten uit verschillende landen te proeven krijgt, die wel allen goed op elkaar aansluiten qua smaak en stijl. U maakt zo een culinaire ontdekkingsreis door de cuisine van het Midden Oosten en leert veel heerlijke nieuwe smaakcombinaties kennen.

Kom zelf kijken bij El Basha en reserveer een tafel of kom gewoon lekker binnen lopen. U wordt altijd even warm en gastvrij onthaald met uw dinercheque, dus neem deze gewoon mee bij uw bezoek aan dit heerlijke Midden Oosten Restaurant.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen