Indiaas Restaurant Maharani

Adres
Noordeinde 93, 2514 GD Den Haag
Telefoon
070 - 3658874
Nationale Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Nationale Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Nationale Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Nationale Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani

Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Indian Restaurant Maharani genieten van heerlijke Indiase specialiteiten. Wij zijn zowel voor beginnende verkenners van de Indiase keuken als doorgewinterde Indialiefhebbers een heerlijk restaurant om te komen dineren. Op het vliegtuig stappen richting het oosten is dus niet nodig! Wij zijn al zo’n dertig jaar gevestigd in het centrum van Noordeinde, vlakbij het mooie Paleis Noordeinde. Met de Nationale Dinerbon kunt u met een gerust hart bij ons binnenwandelen, zeker als u zin heeft in Indiase gastvrijheid en heerlijk gekruide gerechten. In onze keuken werken wij veel met recepten die in de familie zijn doorgegeven, van generatie op generatie. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons genieten van heerlijke Indiase gerechten in een gezellige en comfortabele setting. Het onze gasten elke dag zowel culinair als persoonlijk verwennen is een constante uitdaging die wij elke dag met plezier aangaan.

Onze kaart staat boordevol prachtige Indiase gerechten, en biedt op deze manier een mooie impressie van wat de Indiase keuken te bieden heeft. Uiteraard hebben wij een groot aantal heerlijke curries, tandoorigerechten en vegetarische gerechten. Onze tandoorivaardigheden verdienen een aparte benoeming. De traditionele klei-oven (de tandoor) kent voor onze chefs geen geheimen. Zo zorgen zij er elke keer voor dat de gerechten perfect gegaard worden. Met uw Nationale Dinerbon kunt u daar natuurlijk optimaal van genieten!

Kom gezellig bij ons langs en geniet van heerlijk Indiaas eten en typisch Indiase gastvrijheid. Neem uw Nationale Dinerbon mee, dan zien wij u binnenkort verschijnen bij Maharani!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen