Hotel & Spa Savarin

Adres
Laan van Hoornwijck 29, 2289DG Den Haag
Telefoon
070-3072050
Nationale Dinerbon Den Haag Hotel & Spa Savarin
Nationale Dinerbon Den Haag Hotel & Spa Savarin

Wilt u graag een leuke dag of avond uit beleven met de dinerbon die u cadeau heeft gekregen, en wilt u dit eigenlijk het liefst doen op een plek die net even iets bijzonderder is dan een “gewoon” restaurant? Dan zult u wellicht blij zijn om te horen dat u nu met uw dinercheque welkom bent om te komen dineren bij Cityspa Savarin aan de Laan van Hoornwijck 29 in Den Haag. U kunt tijdens een heerlijk dagje ontspannen in deze luxueuze spa uw dinercheque inzetten voor een heerlijk diner, een lekker hapje tussendoor of een lekkere lunch. Zo kunt u ontspanning combineren met culinair genieten en wordt zo uw dag uit op een hoger plan getild!

Het restaurant van Cityspa Savarin is niet zomaar een restaurant. Het heeft al jarenlang naam opgebouwd in de wijde omgeving als een gastronomisch restaurant en het is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs ‘Europe. Het restaurant staat bekend om de kookkunsten van de chef en de gastvrijheid. De chef bereid voor u verassende gerechten uit de Franse keuken, maar dan net een beetje anders. De chef gebruikt namelijk internationale invloeden om de gerechten net even die bijzondere twist te geven. Zo krijgen de diners hun bijzondere smaak en dit maakt een bezoek aan het restaurant met uw dinerbon nog meer de moeite waard.

Service met een hoofdletter S! Dat is waar restaurant Savarin voor staat. Ervaar vooral zelf de gastvrijheid en proef van het heerlijke eten, terwijl u weer even helemaal tot rust komt in deze veelzijdige en luxe spa!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen