Greekz

Adres
Doctor Lelykade 21, 2583CL Den Haag
Telefoon
070 365 70 50
Nationale Dinerbon Den Haag Greekz
Nationale Dinerbon Den Haag Greekz
Nationale Dinerbon Den Haag Greekz
Nationale Dinerbon Den Haag Greekz

Bent u een liefhebber van de Griekse keuken of wilt u kennis maken met alle lekkernijen van de Griekse keuken? Dan kunt u nu met uw dinerbon terecht bij restaurant Greekz aan de haven in Den Haag. Vanuit het restaurant heeft u schitterend uitzicht over de jachthaven van Scheveningen. In de zomer zit u buiten aan een van de witte houten tafels in het zonnetje. De vriendelijke bediening heet u van harte welkom welkom wanneer u binnen loopt bij Greekz en zal u voorzien van een drankje en advies over de verschillende traditionele gerechten. Ze accepteren ook uw dinercheque!

Bij Greekz geniet u van goed Grieks eten in een stijlvolle ambiance. Op de menukaart van restaurant Greekz staan zowel kleine warme en koude hapjes als complete maaltijden. Laat u mee nemen op een culinaire ontdekkingsreis door Griekenland en bestel een luxe driegangenmenu. Dit is al mogelijk vanaf twee personen en maakt Greekz dus bij uitstek een geschikt restaurant voor een romantisch avondje uit met uw geliefde. Naast de verassende gerechten horen er ook bijpassende Griekse drankjes bij het menu. Dit maakt uw Griekse avondje uit compleet! Wanneer u nog niet zo bekend bent met de Griekse keuken is dit menu zeker een goede manier om uw dinerbon te besteden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere Griekse restaurant aan het water? Kom dan snel eens langs bij Greekz en laat u meeslepen in de sfeer van de Griekse kust! Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen voor de betaling.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen