Baryo Pilipinas

Adres
Fluwelen Burgwal 51, 2511CH Den Haag
Telefoon
070-2170234
Nationale Dinerbon Den Haag Baryo Pilipinas
Nationale Dinerbon Den Haag Baryo Pilipinas
Nationale Dinerbon Den Haag Baryo Pilipinas

Baryo Pilipinas in Den Haag is een van de weinige échte Filipijnse restaurants in Nederland. Waarschijnlijk is het ’t enige Filipijnse restaurant ter wereld waar u kunt betalen met uw Dinercheque! Bent u nieuwsgierig naar de Filipijnse keuken of wilt u uw vakantie op dat prachtige eiland herbeleven? Dan moet u bij Baryo Pilipinas zijn. Ze serveren er alleen maar gerechten die volledig geschoeid zijn op de traditionele Filipijnse leest. Kom dus gezellig lunchen of dineren en neem uw Dinercheque mee.

Baryo Pilipinas is zeven dagen per week geopend tussen 12 en 23. Dan bent u er van harte welkom voor een smakelijke lunch of uitgebreid diner. De Filipijnse keuken staat bekend om haar Spaanse invloeden en milde smaken. Dit is een contrast met de omliggende Aziatische landen, die stelselmatig hete chili’s in hun gerechten verwerken. Dat maakt Baryo Pilipinas een zeer toegankelijk restaurant voor iedereen die geïnteresseerd is. Met uw Dinercheque kunt u kiezen uit vele traditionele Filipijnse specialiteiten. Zo kunt bijvoorbeeld biefstukreepjes in pindasaus met paksoi, bananenbloesem, aubergine en snijbonen bestellen. Of ga voor rauwe tonijn met gegrild varkensvlees met azijn, radijs, ui, gember, paprika, mango en citroen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u graag allemaal verschillende gerechtjes proberen om de Filipijnse keuken te leren kennen? Bestel dan met uw Dinercheque de ‘’Pinoy Medley’’ of de ‘’Philipine Sensation’’. Dan krijgt u vier verschillende typische Filipijnse gerechten met een portie rijst. Vergeet niet om ook één van de tropische desserts te bestellen, zoals Filipijnse crème brulee of een fruitcocktail!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen