Sevenhills Bistro en Lounge

Adres
Achterom 165, 2611PN Delft
Telefoon
015-2128903
Nationale Dinerbon Delft Sevenhills Bistro en Lounge
Nationale Dinerbon Delft Sevenhills Bistro en Lounge

Zoekt u een leuke plek in Delft om uw Dinercheque te besteden? Ga dan eens langs bij Sevenhills Bistro & Lounge. Deze hippe eetgelegenheid is gevestigd in een uniek pand in het centrum van de stad. De bistro ademt één en al New York met haar stoere inrichting en eigentijdse menukaart. Van dinsdag tot en met zondag kunt u hier terecht voor lunch, borrel en diner. Neem dan ook uw Dinercheque mee!

In de middag kunt u heerlijk lunchen en borrelen bij Sevenhills. Op de lunchkaart staan een aantal eiergerechten, sandwiches, burgers en salades. Veel gerechten zijn geschoeid op de traditioneel Amerikaanse leest. Wat dacht u van een sandwich met smoked beef of een lobster & beef burger? De echte Amerikaanse klassiekers zijn ook te vinden op de avondkaart. Dan kunt u met uw Dinercheque onder andere een ceasar salad, een US Angus steak en een bucket buffalo chicken wings bestellen. Uiteraard hebben ze ook allerlei sappige burgers! Alle gerechten worden geserveerd met biologische groenten en farmer fries of gepofte aardappelen met zure room. De porties zijn zeer royaal, dus u zult de zaak niet hongerig verlaten! Als u echt uitgebreid wilt dineren kunt u ook een driegangendiner of een verassingsmenu van vier gangen bestellen. Dit laatste menu is grenzeloos spannend en zeer gevarieerd.

Sevenhills Bistro & Lounge is ook een zeer geschikte plek voor vegetariërs met een Dinercheque. Die kunnen onder andere een quinoasalade, bietenrisotto en vegaburger bestellen. Geniet met uw partner of vrienden van een heerlijke avond uit, American style!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen