Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Adres
Nieuwe Langendijk 59, 2611 VJ Delft
Telefoon
015 - 2128989
Nationale Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Nationale Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Nationale Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Altijd al een keer naar India gewild, maar is het er nooit van gekomen? U bent in ieder geval van harte welkom bij Maharaja, gelegen in het prachtige Delft. Bij Maharaja kunt u genieten van de grote verscheidenheid van de Indiase keuken. Het hele jaar door is het mogelijk om van 17:30 tot 22:30 te genieten van de heerlijke gerechten die Maharaja te bieden heeft. Zelfs op feestdagen! Zo bent u ook het hele jaar welkom met uw dinercheque.

Bij Maharaja vind u een breed scala van heerlijke kleurrijke Indiase gerechten. Door de grote verscheidenheid raakt bij Maharaja elk buikje gevuld. Bent u niet gecharmeerd van pittig eten en loopt u al rood aan van het kijken naar een pepertje? Dan hebben we ook voor u heerlijke milde gerechten waar u uit kan kiezen. In alle maaltijden van Maharaja gaan de heerlijkste kruiden zoals ze die alleen in India hebben. Kom een keer langs met uw dinercheque en proef een van onze heerlijk authentieke kleurrijke gerechten. Het personeel van Maharaja heet u hartelijke welkom en biedt een luisterend oor voor uw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat u ultiem kan genieten van onze heerlijke Indiase keuken.

Als u bij ons binnenkomt, stapt u gelijk in een stukje India. Door onze kleurrijke interieur geniet u van uw maaltijd in de echte Indiase sfeer. Ook is het bij ons ook zeer vanzelfsprekend om uw heerlijke Indiase maaltijd af te halen.

Zien we u snel bij ons binnenstappen? Proef van een stukje India en neem uw dinercheque mee!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen